Sveriges dag

Ja idag har vi firat en massa. Barnens morfar fyller 67 år och firades med skönsång i telefonen imorse, ja må han leva och sjörövar fabbe blev det när Saga fick bestämma. Jossan fyllde tonåring igår så det firades ute i stugan idag med släkt och massa gofika och Idas och Daniels son tittade ut natten till idag ♥ Sen självklart att det är Sveriges nationaldag!

Morgonen startade vi med härligt familjemys i sängen och sedan storstädade vi och klippte gräset, Fredrik sprang mellan regnskurarna :) Sedan for vi då till stugan i Mjöfjärden och firade Jossan, stor och lång har lillskiten blivit ;) Vi upptäckte även att Vilda är åksjuk när hon fontänspydde ner hela sig själv och bilen efter slingerikrok vägen, vi tog stora vägen hem ;) Väl hemma grillade vi karré och korv med massa goda tillbehör och när vi höll på att dö i matkoma gjorde Anette och Saga en päron och kokos paj till efterrätt. Mums!

Nu ska jag ta mig ett glas vin och mysa ner i soffan och kolla Greys och bara njuta av dagen. Härligt när man får en sån här dag mitt i veckan att bara vara med sin familj och umgås ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0