Insikt!

Det var svårare att plugga hemifrån än vad jag trodde, fick inte gjort i närheten av vad jag skulle/borde igår ;P Nya tag idag med en del omstrukturering!

Morgonen här startade alldeles för tidigt, 04:45, tokungar som tror att det är helt ok att stiga upp den tiden. Efter en låång morgon, kör jag fast vid Sagas dagis, tog mig inte upp från parkeringen och fick hjälp av snälla arbetarkarlar till slut. När inte det gick kom plogbilen :)
Nu har jag hällt upp en stor kaffe, tar några djupa andetag och tänker mentalt börja om den här tisdagen på rätt sätt!

Gomorgon härligt vintriga tisdag ♥

Love is in the air <3

Lite bilder från helgen!

Efter att vi lämnade Danne och Simon på Harrys blev det inga fler bilder tagna så detta är vad som finns dokumenterat ;)


Back to life

Ja då var man tillbaka i verkligheten igen efter en underbar helg. Överraskningskvällen blev väldigt lyckad fast gick inte alls enligt planerna, haha som att det brukar hända :P Hotellnatt, middag och lite annat smått och gott blev det tack vare alla våra fina vänner som ställde upp utan att blinka..

Anett R som tog hand om våra små prinsessor
Anette H som fixade med hotellrummet
Per som såg till att vi fick bord och lagade go mat på Bistro
Ida som sminkade mig kvällen till ära
Danne och Simon som barnvaktade Fredrik en stund
och ett tack till min mamma och pappa som överraskade oss med att betala notan

Det blir en kväll att minnas iallafall då hotellsängen braka ihop kort efter att vi lagt oss i den.... ;)

Nu har jag "sportlov" denna veckan, och det betyder inga lektioner men desto mer att plugga hemma. Har en del uppgifter som ska in i veckan och sen har jag ett psykologiprov som ska läsas på till nästa vecka. Tror bestämt att jag måste ha lite kaffe nu och sen låta dagen starta på riktigt. Gomorgon måndag!

Överraskningsdag!

Efter veckor av hårt slit med skola, hem och barn kom jag på att jag helt glömt bort det viktigaste, mitt förhållande och min underbara Fredrik♥.
Så ikväll har jag förberett en överraskning, barnvakt är fixad, inga måsten finns på schemat och inga skolböcker ska öppnas!
Det ska bli så underbart att få skämma bort min man för det är precis vad han behöver och förtjänar :)

Fortsättning följer ;)

Underbara, tokiga lilla bustroll <3

Att vara hemma med en sjuk lillVilda och samtidigt försöka plugga är en utmaning, eller en omöjlighet kanske är ett bättre beskrivande ord ;) Mellan bajsbyten och Vildas "göra allt som hon inte får göra" sug blir det inte över så mycket tid till annat...

Å jisses vad hon gör framsteg i smarthet, hon tänker så det knakar när hon inte kan utföra ett bus hon vill göra, sen kommer hon på lösningen, hämtar det hon behöver och "bygger ihop" sitt lilla tilltänkta mästerverk och sen taa daa, tydligen så är ingenting omöjligt i alla fall. 

Sen så är hon risig i magen som tusan fortfarande, grinig och allmänt hängig, men det får man vara om man är sjuk ♥
Vilda älskar att klä ut sig och just nu är det prinsessa som står på önskelistan mest hela tiden, en prinsessa med vinterstövlar :)
Tänk så fel man kan ha!

Idag på Vildas dagis skulle det bara vara vikarier då ordinarie personal hade nån slags utbildning eller nått liknande, lyssnade visst inte så noga ;P. Vet inte varför jag automatiskt rygga tillbaka lite inför detta, kolla schemat ifall jag skulle kunna vara hemma, men det fanns ingen möjlighet till det. Jag vet att det aldrig brukar vara speciellt många barn på avdelningarna såna här dagar och jag har väl fått intrycket av att det inte är så positivt eller nåt, ingen bra känsla iallafall. Eftersom dom här dagarna nästan alltid ligger på fredagar har jag aldrig lämnat mina barn innan då jag har varit mammaledig, och inte haft dagis på fredagar.

Bestämde mig för att åka dit med lillVildan iallafall och tänkte att dom ringer ju om det inte skulle funka. Det roliga är att hon grät inte ens när jag lämna henne, fast det var helt okända fröknar som tog emot henne, och hon brukar stortjuta i 30 sek när jag går. Lite drama så där lagom, haha men inte idag.

Dagen gick och jag blev klar i skolan. När jag kommer för att hämta henne möts jag av den gladaste lilla tjejen som springer och slänger sig i min famn. Fröknarna (två unga tjejer) kommer fram och berättar om dagen med sån glädje att jag börja le. Sen när jag får höra att dom fick en idé under dagen, tog av alla barnen kläderna så att dom bara hade blöjan kvar, la fram ett stort papper som täckte golvet och tog fram fingerfärg. Där hade barnen kladdat på glatt, rullat runt färgen och haft så himla roligt. Jag fick se bilder på en alldeles lycklig och alldeles lilafärgad Vilda :) Då blev mitt leende ännu bredare.

Jag har fått en helt annan syn på det här med "vikariedagar", en positivare bild. Jag kommer gladeligen lämna mina barn nästa gång och vänta spänt på att få höra om deras dag. Heja vikarierna!

Grattis Saga 3 år

Igår fyllde världens goaste Saga 3 år ♥
Grattis älskling på din stora dag!


Sagas ansikts uttryck när hon såg vad mormor och morfar köpt i födelsedagspresent var ren lycka :)
Fast tröttare unge får man leta efter, inte så konstigt när man blir väckt före kl halv 6 kanske ;)


RSS 2.0