Middagsprat

Ja idag insåg jag då att det är skönt och väldigt uppskattat att ha vuxet sällskap vid middagsbordet då Saga tyckte att vi skulle räkna upp alla som har snopp...

- Pappa har snopp, Danne har snopp, Stoffe har snopp, morfar har snopp osv....

.... och Vilda som ropade snopp efter varje gång Saga sagt det :)

Underbara ungar ♥


SOL SOL SOL

Men att man blir lycklig av detta vädret :) Energin sprudlar, glädjen är total och sen att barnens mormor, morfar och morbror dök upp helt oanmälda i fredags är som pricken över det hela. Så här hemma är det full fart och fullt hus, precis som vi vill ha det!


Vilda sitter och myser med morbror Stoffe och vill att han ska vakna men stackarn är inte van med morgonpigga busungar så vi la han strategiskt i vardagsrummet ;)


Medans vi byter panel och målar tyckte mormor och morfar att kidsen skulle ha en pool och plaska i så det inhandlades igår. Jag ville ha en rejäl då dom små poolerna alltid går sönder med mina vilda barn, och enligt nätet skulle den här gå på 279 kr men när vi kom dit betala vi bara 139 kr, den kan verkligen rekommenderas, inköpt på Rusta :)

I skrivande stund är väggen färdigmålad så nu ska ytterpanelen på och kortsidan börjas på, sen är vi j*vlar klara med all panelbyte. Det är mycket lättare och mycket roligare när man är några stycken :)

This is life!

En morgonpromenad genom stan och ett stopp vid lekparken med dom två bästa♥
 

Fredagsmys

Gotjejerna myser med ostbågar efter en rolig dag på Arcus badet :)

Lycka

Känslan som sprider sig i kroppen när jag vaknar upp bredvid min underbara familj är helt fantastisk. Jag är så lyckligt lottad som har er och jag älskar er mer än mest ♥

RSS 2.0