Snart 1 år

LillVilda 11 månader, insane I know, men så är det. Ibland känner jag att jag hade velat behålla henne liten en tag till men samtidigt händer det så sjukt mycket i hennes utveckling och framsteg nu att det inte går annat än att le och känna total lycka.

Underbara lillVilda♥

Vildas lista
* Har sen den 23 augusti börjat ta några steg, bredbent och stabil som få tar hon sig fram tills hon sätter sig på rumpan igen. Att krypa är en favorit och snabb som tusan har Vildisen blivit.
* 2 tänder där nere och 4 små upptill, det kliar en massa i munnen och hon tuggar gärna på det mesta.
* Äter fortfarande helst bara pastarätter och 6 månaders ska det vara, gröt i massor och så hennes kära välling på kvällen.
* Säger inte så mycket men ger desto mer ljud ifrån sig. Alla ljud som involverar tungan gillar hon och låter högt :) Lägger alltid tungan på sidan i nån slags grimage som ser jätterolig ut och med en blick av bus.
* Har gått och blivit en liten knäråtta igen, gillar massa mys och kel och gärna länge.
* Somnar runt 18-18.30 och vaknar allt från 6-7.30. Behöver ett blöjbyte kring 23 då blöjan väger ton. Vaknar alltid lika glad och är supermysig på morgonen.
* LillVilda är en väldigt glad och nöjd tjej för det mesta, vill vara med överallt och gillar när det händer saker. Har ett fasligt humör när hon blir arg och en vilja utav stål.
* Drar 74/80 i kläder, stl 20 i skor och stl 5 i blöjor.
* AjaBaja är det roligaste ordet hon vet, förstår innebörden men skiter fullständigt i det. Öppnar det mesta nu som inte ens Saga har kommit på än, fullt upp med andra ord ;)


Min lilla bustjej♥

Kommentarer
Postat av: Sofia

Fina Vilda! Värsta stora Lill-tjejjen!:)

Jag var förövrigt på Sagas dagis och jobbade förra veckan, fast på en annan avdelning. Värsta stora tjejjen där med, vi lagade en massa mat i sandlådan och så lärde hon mig hur alla grejjer i klättrrställningen funkar.

2011-09-05 @ 12:35:10
URL: http://thedream.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0