Påsken...

..blev inte riktigt som vi tänkt men blev jättebra tillslut ändå.

Själva påskafton mös vi bara på när jag och Vilda kommit hem. Vi grilla fläskfilé och gjorde ungstekt vitlökspotatis med beasås, till efterätt åt vi päronhalvor och grädde. Ingen tradionell påskmat och inget tradionellt firande förutom påskägget då som va fyllt med massa popcorn ;)
Igår va det tänkt att vi skulle på middag hos Fredriks mamma men under rådande omständigheter kom hon till oss och tog med sig all mat. Min underbart snälla svärmor :)

Mellan Vildas vilningar har resten av familjen hållt sig utomhus i det fina soliga vädret. Såå tråkigt att sitta inne med sjukt barn när solen strålar och så himla varm det har varit också. Men men, snart är lillbebisen frisk och då ska vi hålla oss borta från allt som har med sjuka att göra väldigt länge!


Lillsötisen på sjukhuset♥


Just nu känns det som att det är mer sand i gräsmattan än det är i sandlådan men försök få en envis 2 åring att sluta sprätta sand :)


Saga sitter och spanar efter bilar på kvarteret.

Idag fick vi lite efterlängtat besök av familjen Fennhagen, minus Magnus som va iväg på jobb. Våra planer att fira påsk kunde vi fetglömma när Vilda fick lunginflammation och Noah drog till med en magsjuka så det tog vi igen med en fika idag.


Julia och Ella är för söta :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0