Sensation :)

Nu har både jag och Fredrik FACEBOOK!

Vet inte hur länge folk har frågat om vi har facebook? Sen har det har tjatats och pikats i all oändlighet om när vi ska skaffa en, varför vi inte skaffar en osv. Ju mer alla har tjatat desto mer anti har vi blivit, se tjat funkar tydligen lika dåligt på vuxna som på barn, hahaha.
Så kom det vin och mammor in i bilden i fredags och vid ett svagt ögonblick, läs salongsberusat, gav jag mitt tillstånd till Ida som glatt styrde upp allt. Shit, hon babbla på där om hur man gör, allt man kan göra, vilka jag var vänner med, hur jag blir vän blablabla, vet inte om det var vinet men jag fatta ingenting ;)

Så nu har jag mellan jobbet i helgen försökt sätta mig in i det hela och om jag får säga det själv med lite framgång ;) och med lite hjälp från F som minsann också skulle ha facebook om jag hade.
Haha, vem sa att man inte kan lära en gammal hund att sitta ;)

Hejhejdå!

Det är lite så vi lever numera när vi kombinerar familjelivet med studier och jobb, när Fredrik kommer hem far jag och jobbar. Det har tagit ett tag att komma in i det hela men nu börjar vi få kläm på det. Allt som krävs är planering planering planering och en massa vilja ;) 

För att få lite kvalitetstid tillsammans innan dagen kör igång har jag börjat gå upp med F på morgonen, kl 5 närmare bestämt. Inte alls mänskligt enligt mig men en väldigt skön start på dagen att sitta och mysa frukost i lugn och ro innan dom söta vilddjurena vaknar :) Sen ganska lagom när F åker iväg eller strax innan vaknar tjejerna och det blir mer morgonmys och sen kör dagen igång på riktigt.

Här hemma händer det inte så mycket mer än det som behövs, typ mat, tvätt och städ, när jag har lite extra energi över kan det bli något bakat men inga stora utsvävningar. Jag är definitivt inte van vid detta att vara ensamstående med barn och hem, allt runt omkring som ska göras, matplanering, all matlagning, veckohandling, läkartider och tandläkartider.
Nu ska jag bara få in lite träning på schemat och lite annat jag vill göra så det är väl bara att fortsätta planera och vilja ännu mer :)

Stor respekt till alla mammor och pappor som är hemma med allt vad det innebär!


Mina goa tjejer♥

Olyckssöndag!

Igår var inte Vildas dag!

Vårt sköna morgonmys i soffans avbröts hastigt när Vilda råkade dyka med huvudet före rakt ner i golvet. Hon lever upp till sitt namn kan jag lova och det är alltid lilla pannan som tar smällarna men den här gången blev det mer än en bula, slut på mys och pyjamas och in i bilen till jouren. Där fick hon tejpa jacket som blivit och dom konstaterade att hon inte fått nån hjärnskakning, min lilla vilda unge ;)

Väl hemma åkte hon i golvet från Sagas säng, med lite hjälp ifrån Saga, och det resulterade i en bula på andra sidan av pannan. Sen nån timma senare var det dags IGEN även denna gång med lite hjälp från storasyster. Då dök hon ner från bänken i hallen och spräckte läppen, suck mina nerver.
Ringde jouren igen och fick rådet att ge henne en isglass för att stoppa blödningen, kände mig faktiskt lite smått generad och kände mig som en dålig mamma, men men det är väl bara att vänja sig vad som komma skall ifall hon håller den här takten. Vi har till och med hittat henne på fönsterbrädan då hon byggt en trappa av vagn+stol som hon lutat mot brädan för att sen ta sig upp, det är högt så nog har hon fantasin och kunskapen om hur man gör och vill inte tänka på vad som hade kunnat hända om vi inte fått tag på henne i tid eller om syster varit där och "hjälpt" :)

Grattis min lilla tjej


Idag fyller världens finaste och goaste lillVilda 1 år ♥Helt tokigt go och väldigt väldigt busig är hon våran lillVilda. Ser väldigt oskyldig och snäll ut här men skenet bedrar......


.....här fångad på bild imorse. Nyvaken liten brutta på köksbordet i nattlinne med upphittad majskrok och grön prickmustasch som hon själv hunnit måla med tusch. Som sagt en alldeles alldeles underbart helvild Vilda ;)
Å vad jag älskar dig♥
RSS 2.0