Vilken j*vla dag :P

Det började redan igår då jag inte hittade min påbörjade fördjupningsuppgift i psykologin, som jag skulle redovisa idag. Letade ihjäl mig, ja till och med i sorteringen och soporna men inte fanns den någonstans. Anar att jag städa bort den innan mammalunchen i söndags, bara för att den inte skulle försvinna la jag den på ett säkert ställe....

Ja det var bara att börja om strax efter kl 21, lite upprörd och lite stressad satt jag uppe till 2 inatt och fick ihop ungefär hälften. Strax efter 5 vaknade ungarna, liite trött var jag men vi fick ihop morgonen och kom oss iväg till dagis vid halv 8. Vilda var lite extra arg idag på att hon hade fått 2 små tofsar i håret, haha ;)

När jag kom hem igen var det bara att sätta på kaffet och fortsätta skriva. Gav upp en sväng, drack mer kaffe, grät en skvätt och sen när jag äntligen fått ihop min uppsats tog färgpatronen i skrivan slut. Kan det krångla lite mer, aaahhhh less ;P. La över uppsatsen på USB minnet men hann då inte läsa igenom skiten hemma innan jag åkte, kan man bli mer oförberedd än jag var just då????

När jag kom fram till skolan upptäckte jag att halva vattenflaskan runnit ut i väskan. Alltså seriöst, skratta eller gråta? Jag hade lagt väskan i Vildas bilstol så den var också genomblöt.... Maria var snäll och fixade så att jag fick mina papper utskrivna 10 min innan lektionen började iallafall. Jag satt in i det sista utanför klassrummet med min rosa märkpenna för att jag lättare skulle hitta någonting som jag skulle säga. Just då ville jag bara att denna dag skulle ta slut.

2 timmar senare kom jag ut, har inte en susning om hur det gick men det ska bli intressant att höra vad jag får för betyg :) Tror jag var så j*la less just i det ögonblicket att jag bara körde, det fick gå som det gick och det gick bra!Kommentarer
Postat av: jossan

Låter som att du haft det riktigt tufft :)

2012-03-27 @ 23:24:40
URL: http://jossanojim.blogg.se/
Postat av: jossan

Hej... Jo oljan e super. Har förbrukat 3 flaskor. Hade med en till Filippinerna förra året. Gjorde tusen för torrt solar hår :) köp!

2012-03-30 @ 22:52:35
URL: http://jossanojim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0