Sitter och läser med tårar i ögonen

Ska ha uppsatsskrivning i svenskan imorgon och har då valt att skriva om Sagas sjukdomstid. För att hitta lite inspiration och minnas det jag har förträngt, sitter jag och läser i den gamla tråden jag hade med mina mammor på Familjeliv. 

Tårarna rinner nerför mina kinder och jag minns hur mycket erat stöd betydde för mig och Fredrik, vi hade aldrig tagit oss igenom den svåra tiden om det inte hade varit för Er och våran familj. Vet inte om jag har tackat er alla nog för att ni fanns där?? Ni är underbara, ni gjorde så att vi orkade kämpa, ni gjorde så att vi orkade leva!

TACK♥

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Även om vi inte känner varann så bra så var ni i mina tankar varje dag när Saga hade det kämpigt! Jag är så glad att se hur

Bra hon mår nu! Kram till er!

2012-03-24 @ 10:01:29
URL: http://ebbacecilia.blogg.se/
Postat av: jossan

Ska kolla på hubertus...Ursäkta om ja frågar, men har missat en hel del... Hur har hon varit sjuk? Hoppas hon e bättre nu iaf!

2012-03-25 @ 18:00:56
URL: http://jossanojim.blogg.se/
Postat av: Ida

Jag tror att er hemska upplevelse med Saga förändrade något för alla oss som följde er genom det. Det är underbart att se Saga som en pigg och glad treåring!2012-03-27 @ 21:58:21
URL: http://idassida.blogg.se/
Postat av: Bella H

Du är stark Tana. Kram <3

2012-04-06 @ 11:39:20
URL: http://zebraunicorn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0