Trots, påskpynt och träning

Här hemma testas och trotsas det för fullt, vissa dagar riktigt hemska och på gränser till att man inte tror att man ska överleva. Mycket syskonkärlek mellan dom små, det ska retas, petas och slåss mest hela tiden och ingen vill ge sig utan båda är väldigt envisa och med ett hett temprament... O my vart ska detta sluta..

Igår ville vi påskpynta lite. Framförallt orkade vi inte höra oss själva tjata något mer utan behövde en avledande manöver, så vi klädde på oss och gick en promenad medans vi plockade lite påskris som vi sedan satte i en kruka på altan med fjädrar i. Jag är ganska känslig för när riset knoppar sig, nån slags allergireaktion, så i år kör vi nog bara påskris utomhus.


Så här fint blev det efter att Saga satte i fjädrarna :)

Annars är det träningen och maten som är i fokus här hemma nu. Två dagar i veckan, onsdag och torsdag, åker vi hela familjen efter skola och dagis till Inpuls för att träna, resterande pass kör vi skiftbyte :) En ny bok av Fredrik Paulún är köpt som heter GI-månad, med massa goda recept på frukost, mellanmål, lunch och middag. Vi har insett att vi måste äta en mer nyttig och välbalanserad kost som är mer näringsrik, innehåller bättre energi och då framförallt mat med lågt glykemiskt index, detta är för att vi ska orka med våra fullspäckade scheman med skola och träning. Taggade till tusen är vi och barnen älskar att åka på gymet, så inga ursäkter finns längre ;)

Kommentarer
Postat av: jossan

Men hujja så hemskt det lät, blev tårögd, förstår om ni haft det jättetufft. Fy! Men va skönt att hon har blivit frisk! Riktigt söt e hon.Vår stuga e i ängesträsk bortanför råneå.

2012-04-01 @ 20:34:45
URL: http://jossanojim.blogg.se/
Postat av: jossan

Ett på vargstigen :) men inte riktig klart än. Besiktning o kontrakt nästa vecka

2012-04-05 @ 09:23:38
Postat av: jossan

Aha var det på 10an ni kolla? Har sett attdet legat ute för ett Brr tag sen. Vi köper privat iaf .. hoppas verkligen det inte sägs så mycket på besiktningen!

2012-04-05 @ 09:47:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0