9 & 10 månader

Dags att uppdatera Vildas lista, hon har ju faktiskt hunnit bli både 9 och 10 månader utan att jag skrivit något, illa ;)

Vildas lista
* Kryper exakt som sin storasyster gjorde, med ett ben släpandes under så att hon snabbt kan sätta sig. En väldigt udda krypstil men funkar finfint för båda barnen. Fort går det också, på 2 röda har hon kommit fram till sitt mål vilket inte alltid är så uppskattat. Måste fixa grindar!!!!
* Favoriten är att gå och gärna med gåvagnen som funkar både inne och på gräsmattan. Vilda kan hålla på i timmar, fram och tillbaka, fram och tillbaka. Inget fel på energin ;) Reser sig upp mot det mesta, kan stå själv bra länge på samma ställe och tar något enstaka steg innan hon faller. Känns inte som att det är långt borta nu tills hon går.
* Har fått 3 små söta tänder, 2 nertill i juni och en upptill i juli, verkar vara på gång en till där uppe. Har haft lite feber och lite krångel med maten sen tänderna dök upp men nu verkar det gå bättre. Biter och gnager på det mesta.
* Sover 2 ggr på dagen och sen från halv 7 till halv 7 på morgonen. Sover helst i sin vagn ute, funkar fint med att bara sätta henne i den på gården så somnar hon efter ett tag, störs inte av några ljud. På morgonen kan lillsötisen ligga och mysa, prata med nallen i säkert en timma innan hon säger ifrån, då ropar hon oftast pappa :)
* När inte tänderna spökar så äter hon som en häst, ingen botten på den här ungen. Gröt och välling är favoriter annars funkar allt med pasta och givetvis fruktpuré. När barnens mormor var här ändra hon om och hoppa över deras (läs min) älskade morgonvälling och gav dom gröt så nu vill dom inte ha något annat på morgonen. Tack för det mamma ;)
* Har stl 74/80 på kläder, stl 19/20 på fötterna, stl 5 i blöjor.
* Är en väldigt bestämd liten tjej som fortfarande lever upp till sitt namn, till fullo ;) Fullt ös hela tiden och hittar på nya trix varje dag så ingen ro ingen vila. Är världens mysigaste lilla tjej när hon vill som gärna sitter och kramas länge, helst med mamma och pappa annars med Danne.
Inte bästa bilden tyvärr men en väldigt vanlig syn av lillVilda här hemma. Älskade unge♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0