Valborg

Vilken kväll vi hade igår :) Trevligt som fasen hade vi hos familjen Fennhagen och så skönt med socialt umgänge efter all sjukstuga. Att Magnus sen serverade mig ett par perfekt blandade whisky med cola och Annica som visade hunkbilder på Charlie Hunnam gjorde inte saken värre ;) Fick även äntligen se hojen som M har köpt och kan bara säga WOW.... I like!


Fullastad barnvagn ;)

Saga tillbringade Valborg med sin farmor och dom skulle åka till majbrasan i Gammelstan. Hon var helt extas i bilen, att få sova hos farmor är väldigt roligt och mysigt. Det är skönt för oss att lämna henne när det är så men hon hade knappt tid att pussa och kramas hej då för att hon var så ivrig att komma in :) 

Det blev inte så många timmars sömn inatt men väl värt det och tack vare Annicas dundertips mot baksmälla vakna jag i toppskick, ja kanske lite trött ;) men iallafall är kuren en helt vanlig receptfri allergitablett av valfri sort så tack för det!
Idag har Noah varit förbi med sin mamma Anett och lekt och busat med Saga i timmar. Vi mammor drack kaffe och tog igen lite skvaller, är alldeles för sällan vi ses nu så det här behövdes.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0