Operation storstädning!

I helgen har vi verkligen inte gjort mer än vi måste så idag är planen att storstäda hela huset. Det känns lite bättre att göra det en grå dag som denna när man inte missar någon sol. Sen att hela familjen är med på noterna gör inte saken sämre, mycket roligare när alla hjälps åt :) då spelas ACDC eller nån annan hårdrock på högsta volym och städningen görs i ett huj.
Saga har sagt Kaga uut sen hon vakna så jag tänkte först gå ut med henne ett tag innan lunch och kratta dom sista löven på baksidan.

Lite bilder från helgen :)

 
I lördags sent på eftermiddagen värmde solen på skönt och Vilda satt i sandlådan i sin pyjamas och hade väldigt roligt. Vid 18 fick vi avbryta ett mindre hinkbråk och ta in två trötta och hungriga barn :) 


Igår var vädret allt annat än soligt och vinden var kall så mestadels av dagen spenderade vi inomhus. Vi tog iallafall en liten promenad efter att Saga tjatat ihjäl oss om att hon ville ut och cykla.


Det går inte så fort när Saga är med :) Väldigt många stopp blir det på vägen och mest intressant är det med sandlådor. Helst av allt skulle Saga vilja provsitta dom alla men kan nöja sig med att titta på dom på avstånd ;)

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0