8 månader

Som vanligt tycker jag att tiden går ruggigt fort, stor har lilltjejen blivit och det händer nya saker varje dag :)

Vildas lista
* Har slutat helt med ersättning och äter välling, gröt, barnmat och fruktpure. Tycker inte om 8 månaders mat utan är väldigt nöjd med 6 månaders konsistenten så den kör vi på. Äter 6-7 mål om dan varav 3 välling.

* Vilar 2-3 ggr om dagen, somnar sedan vid 18.30 och går upp 6-6.30. Sover oftast väldigt bra om nätterna med några få undantag ;)

* Har börjat prata en massa eller låta kanske är en bättre beskrivning. Kan säga vissa ord som mamma, pappa, gott, tack tack och heeeej. När hon säger hej vinkar hon gulligt med lillhanden :)

* Tar sig äntligen framåt i sitt ålande och har förfinat övergången från sittande till magläge som innan kunde sluta hur illa som helst. Gillar sin gåstol och har fått upp en väldans fart i den, kan inte vända så hon blir skitförbannad när hon fastnar i något hörn eller mattkant.

*Älskar att bada och ska helst göra detta tillsammans med Saga i pluttbadkaret. Mycket tjorv och mutter sins emellan blir det och slutar alltid med att lillVilda försöker ta sig ur.

* Inte rädd för något ljud men är lite känslig om mamma eller pappa är för lång bort eller om nån annan plockar upp henne. Helt galet vild och orädd när hon är på upptäcksfärd, stor skillnad från lugna storasyster..

*Vet ingen längd eller vikt men med blotta ögat kan vi se att hon dragit iväg på längden och smalnat av lite grann fast hon är fortfarande en lillknubbas.

*Är extremt charmig och vet vilka knappar som ska tryckas på för att få den mest svårsmälta att falla i trans. Vet vad hon vill men än så länge vill hon så mycket mer än vad kroppen klarar av men snart släpper nog det oxå :)


En alldeles underbar och perfekt liten Vilda♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0